III izdanje knjigte Poznate jestive gljive kontinentalnih krajeva Hrvatske

Datum objave: 22. 5. 2024.

Povodom obilježavanja 20 godina rada i aktivnog djelovanja Udruge žena Vinica-Koprivnica upriličena je i prezentacija trećeg izdanja knjige: Poznate jestive gljive kontinentalnih krajeva Hrvatske čiji je autor dr. Radovan Kranjčev, a nakladnik Udruga žena Vinica-Koprivnica
Obilježavanje 20 godina započelo je svetom misom u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u nebo u Močilama, nastavilo se podjelom zahvalnica svim predstavnicama udruga žena s područja naše županije našom knjigom o jestivim gljivama.
Svečanu atmosferu podijelili su s nama i Gradonačelnik Grada Koprivnice Mišel Jakšić, te dožupan Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić.
Svečanost je završila tortama koje su za cijelu dvoranu oko 180 sudionika ispekle članice udruge žena Vinica – Koprivnica kao i svečanu večeru te prigodne kolače.
Dvorana je za ovu prigodu bila posebno ukrašena u prigodnom zelenom tonu .
Udruga se zahvaljuje svim sudionicima koji su doprinijeli ovom svečanom slavlju.
Udruga je darovala knjigu i svim ravnateljicama i ravnateljima osnovnih škola u Koprivnici (četiri škole), srednjih škola, (tri škole), te Sveučilišnom centru u Koprivnici za potrbe knjižnica kao i za terensku nastavu.