Humanitarna akcija 2016

Datum objave: 10. 11. 2016.

Udruge žena s područja cijele naše županije udružile su snage i pokrenule humanitarnu akciju kojom žele pomoći Saneli Prispilović iz Cvetkovca.
Kako bi joj pokušale olakšati teške dane, podravsko-prigorske žene skupljaju novčana sredstva, a početkom prosinca organiziran je u Dvorani Domoljub humanitarni koncert, rekla nam je predsjednica Udruge žena Vinica i koordinatorica humanitarne akcije Slavica Stančec: — U programu su sudjelovati pjevači i udruge žena. Cijena ulaznica bila je 25 kuna, a dio udruga se uključio u akciju i prodajom kolača ispred dvorane. Dvorana Domoljub bila je besplatna za sve izvođače, a Pučko otvoreno učilište izašlo je u susret i suorganizatori su humanitarnog programa.
Provizije od transakcija odrekla se Podravska banka, a Hrvatsko društvo skladatelja odreklo se svih provizija i naknada za izvođenje glazbenih djela na koncertu. Svi izvođači, došli su i otišli u vlastitom trošku. Podravka je donirala prigodne poklone za dječju sekciju HPD Ferdo Rusan iz Virja koji su nastupali iu programu.
Ovo je peta u nizu akcija koju organiziraju društva žena iz naše županije i u njoj, kao ni u prethodnih četiri, nema ni kune troška, Sva novčana sredstva, na bilo koji način darovana, ili se stavljaju u zapisnik ili u potpisnu listu svakog od donatora ili uplaćuju direktno na žiro račun u cijelosti se i isplaćuju Saneli Prispilović također uz zapisnik o predaji. Dogovorit ćemo s njom i u daljnjim akcijama, ovisno o visini prikupljenih sredstava, hoće li se sa žiro računa uplatiti za nešto što je potrebito obitelji Prispilović ili će biti isplaćena novčana sredstva.
Ako se želite priključiti udrugama žena i pomoći obitelji Prispilović to možete učiniti uplatom na broj žiro računa u Podravskoj banci IBAN HR7823860021552002164
Do 18.12.2016. godine prikupljeno je 32.000,00 kn. sav uplaćeni novac isplaćuje se Saneli Prispilović prema dinamici uplata uz pisane potrvrde o isplati i preuzimanju novčanih sredstava koje su također sastavni dio cjelokupnog humanitarnog programa.
Odgovorna osoba za humanitarnu akciju:
Predsjednica udruge žena Vinica
Slavica Stančec
mail:slavicastancec@gmail.com
mob 099 670 3559
Adresa: Kneza Branimira 2, 48000 Koprivnica
zamolba-za-donaciju
humanitarni-koncert-2016
Humanitarna akcija završila je 19.01.2017. godine.
Ukupno je uplaćeno 39.239,05 kn.
Sav prikupljeni novac isplaćen je Saneli Prispilović.
Ukoliko želite da se Vaša uplata objavi javno pišite nam na mail:slavicastancec@gmail.com i biti će objavljena na ovoj stranici.
Sanela primitak novca1, 2,3

predaja novca 4

Zatvaranje hum.računa